nowe katalogi Lato 2016

Exim Tours kończy właśnie dystrybucję katalogów z nową ofertą na Lato 2016. Będą one dostępne zarówno w salonach własnych Exim, u Exim Partnerów jak i w całej sieci sprzedaży autoryzowanych Agentów. Na kolejny sezon wydane zostały 2 katalogi tematyczne: jeden obejmujący wakacje z przelotem samolotem czarterowym i drugi z ofertą pakietowania dynamicznego. Oferta czarterowa obejmuje znane i lubiane przez Klientów Exim Tours kierunki jak Hiszpania (z wypoczynkiem na Costa Brava i Majorce), Grecja, Bułgaria oraz sprzedawane od lat, z gwarancją słońca i ciepłego morza wyjazdy do Tunezji, Maroka i Egiptu. Katalog „Wakacje pakietowane” obejmuje zwłaszcza wyjazdy do Hiszpanii (w tym szczególnie popularne Wyspy Kanaryjskie a także Costa Blanca, Costa del Sol), na Cypr, Maltę, do Zjednoczonych Emiratów Arabskich i na Seszele. Oczywiście w przypadku ofert pakietowania dynamicznego jest to zaledwie część planowanych kierunków i hoteli na sezon 2016. Wszelkie pozostałe nowości  będą pojawiać się na stronie internetowej Exim Tours.