TELEKAMERY TELE TYGODNIA 2013

11 marca 2013 r. w hotelu Sofitel w Warszawie zostały wręczone statuetki TELEKAMER Tele Tygodnia – jednych z najważniejszych nagród telewizyjnych w Polsce. Nominacje w siedemnastu kategoriach zostały ogłoszone 31.12.2012 i od wtedy zaczęła się zabawa, w której swój udział miał również Exim Tours. Przez kolejne 2 miesiące Exim Tours regularnie gościł na łamach Tele Tygodnia jako Sponsor Nagród Telekamery Tele Tygodnia 2013. Uczestnicy konkursu głosujący na ulubioną postać lub wydarzenie telewizyjne mogli wygrać m.in. wycieczkę do Wenezueli oraz do Maroka.
Na XVII finale plebiscytu Telekamery Tele Tygodnia 2013 pojawiły się najważniejsze gwiazdy polskiej telewizji, m.in. Katarzyna Zielińska – zwyciężczyni w kategorii najlepsza aktorka, Marek Bukowski – najlepszy aktor oraz Piotr Adamczyk – zdobywca Złotej Telekamery.
Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć z Gali Finałowej: